SLJEDEĆI WEBINAR:
7.12.2010., 14:00-14:45 (CET)
“Window to the world”

prezenterica: Nicole Wildisen (Švicarska)

 

„Učenici iz različitih zemalja se predstavljaju jedni drugima i putem SkyDrive-a izmjenjuju informacije o životinjama, vegetaciji, znamenitostima svoje zemlje. Također odgovaraju na pitanja “Kako učim?” i “Što ne volim?”. Rezultat je višejezični projekt s uključenih preko 80 učenika iz 5 različitih škola koji “otvaraju prozor” prema načinu života u drugim zemljama.”


Ovaj projekt je stvoren u suradnji s Gitte Tjellesen iz Danske, Elke Mayer i Sandrom Hoffmann iz Njemačke i Dušom Vuković iz Srbije.


Nicole Wildisen je učiteljica španjolskog jezika u školi KS Seetal u Baldeggu, Švicarska, ICT trenerica za učitelje, članica je ICT tima svoje škole te članica Vijeća kantona. Redovito integrira informacijske tehnologije u podučavanje te ih uspješno koristi za motivaciju učenika.

 

 

Za ulazak u prostoriju webinara slijedite ovu poveznicu (pri otvaranju koristite Internet Explorer)

Možda će vam biti potrebni i ovi podaci za prijavu:
https://www.livemeeting.com/cc/mspp/join
Meeting ID: Window

 

************

Važna napomena
Webinari koje održavamo u okviru suradnje na programu „Suradnici u učenju“ snimaju se kako bi snimke predavanja mogle biti dostupne i nastavnicima i učiteljima koji nisu u mogućnosti sudjelovati na webinaru. Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, dajete svoju suglasnost na to da se i vaš govor može pratiti i snimati tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja. Ne predstavljaju nužno stavove ni pokrovitelja niti organizatora webinara.

Pokrovitelji i organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske. Osnovna namjena webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za predstavljanje istaknutih nastavnika i njihovih postignuća i projekata te omogućiti zainteresiranim sadašnjim i budućim nastavnicima sudjelovanje na zanimljivim predavanjima o uporabi tehnologije u obrazovanju neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.