SLJEDEĆI WEBINAR:
25.1.2011., 14:00-14:45 (CET)
"Planiranje nastave u programu OneNote"

(Latvija)

 

U ovom će nam webinaru latvijski kolege predstaviti svoj projekt koji je započeo u travnju 2010., a u kojem je sudjelovalo 15 učitelja iz različitih škola. Sudionici projekta stvorili su potpuno novi pristup pripremanju plana nastave, te tijekom projekta izradili planove za 10 različitih predmeta. Koristeći Microsoft OneNote učitelji mogu na jednom mjestu skupiti nastavne planove, prezentacije, bilješke, obrazovne resurse, te kriterije ocjenjivanja.

Ciljevi projekta ujedno su bili prepoznati i podržati aktivne i talentirane edukatore koji koriste mogućnosti informacijske tehnologije za stvaranje inovativnih i kreativnih nastavnih materijala te koji su voljni podijeliti svoja iskustva s kolegama. Ovaj će projekt pridonijeti ne samo modernim metodama podučavanja nego i potaknuti veze među edukatorima te razumijevanje između učitelja i učenika.

 

Više o latvijskom projektu možete pročitati ovdje.


Za ulazak u prostoriju webinara slijedite ovu poveznicu (pri otvaranju koristite Internet Explorer):

https://www.livemeeting.com/cc/mspp/join?id=OneNote&role=attend&Pw=Participant

Možda će vam biti potrebni i ovi podaci za prijavu:
https://www.livemeeting.com/cc/mspp/join
Meeting ID: OneNote

Entry code: Participant

 

 

************

Važna napomena
Webinari koje održavamo u okviru suradnje na programu „Suradnici u učenju“ snimaju se kako bi snimke predavanja mogle biti dostupne i nastavnicima i učiteljima koji nisu u mogućnosti sudjelovati na webinaru. Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, dajete svoju suglasnost na to da se i vaš govor može pratiti i snimati tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja. Ne predstavljaju nužno stavove ni pokrovitelja niti organizatora webinara.

Pokrovitelji i organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske. Osnovna namjena webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za predstavljanje istaknutih nastavnika i njihovih postignuća i projekata te omogućiti zainteresiranim sadašnjim i budućim nastavnicima sudjelovanje na zanimljivim predavanjima o uporabi tehnologije u obrazovanju neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.