School Technology Innovation Center (STIC) , Brisel, Belgija
- Cjeloviti pristup tehnologiji u obrazovanju


Opis webinara:
Učenici se danas susreću s tehnologijom na svakom koraku; kod kuće, preko medija te socijalnih mreža. Obrazovanje se mora tome prilagoditi tako da integrira tehnologiju koja će na najbolji način podržavati učenje. To znači da učitelj mora imati podršku u praćenju tehnoloških aktivnosti, u radu s medijskim sadržajima, u optimizaciji poučavanja te u organizaciji jakog kolaborativnog učenja. To učitelju omogućava da preuzme trenersku ulogu u obrazovanju koja se smatra novom pozicijom za edukatore 21. stoljeća.

Ovaj webinar će pružiti argumente za gore navedene zaključke pokazujući kompletan prikaz tehnologije u obrazovnom kontekstu: računala, interaktivne bijele ploče, e-sadržaj, upravljanje računalom, komunikacijska i kolaboracijska tehnologija, Learning Management Sistemi (LMS)…

Jacques Denies započeo je s poučavanjem 1976. te je bio odgovoran za edukaciju učitelja u Belgiji (Flandriji) od 1990. do 2006. godine. Od rujna 2006. vodi School Technology Innovation Center (STIC) u Briselu.

Briselski School Technology Innovation Center (STIC) je pokazni centar edukacijske tehnologije. Microsoft i njegovi partneri okupili su na jednom mjestu demonstracijske primjere koji prikazuju diferenciran i prilagođen pristup učenju kroz tehnologije. STIC Brisel organizira preko 90 događanja godišnje među kojima su obuke, treninzi i radionice.

 

Da biste se spojili na webinar, učinite sljedeće:

Ne možete se spojiti? Učinite sljedeće:

  1. Kopirajte ovu adresu u web preglednik:
    https://www.livemeeting.com/cc/mspp/join
  2. Unesite sljedeće podatke:
    Meeting ID: STIC