13.10.2010., 14:00-14:45 (CET)
“Učionice i obrazovanje: Video projektori i dinamične prezentacije”

prezenterica: Linda Fahlberg-Stojanovska (Makedonija)

“Koji je najgori način integracije tehnologije u razrede? Načinite prezentaciju sa statičkim sadržajem, uključite video projektor, prigušite svjetla i vaši će klinici “pasti u komu”. Pogotovo na satu matematike.

U ovom ću webinaru predstaviti dvije tehnologije koje koristim svaki dan na nastavi matematike, a koje stvarno djeluju bez obzira na kurikulum i ocjenivanje.

  1. Pisanje u stvarnom vremenu i u boji
  2. Objavljivanje nastavnih jedinica


Pored standardne opreme potrebne za svaku prezentaciju (računalo i video projektor), koristim grafičku ploču (graphics tablet) koja stoji oko 60€ i radi na svakom PC-u. Pridružite nam se na webinaru i saznajte kako lako i učinkovito možete koristiti ovaj alat u svojem razredu!”

Dr. Linda Stojanovska je načelnica Odjela za informatiku i primijenjenu računalnu znanost Sveučilišta Sv. Klimenta Ohridskog (Bitola, Makedonija). Rođena je u SAD-u gdje se i školovala, a u Makedoniju je došla 1976. u sklopu poslijediplomskog programa razmjene studenata. Redovna je profesorica matematike i primijenjene računalne znanosti. Od 1990. se bavi istraživanjem praktičnih metoda za unapređivanje matematičkog obrazovanja na svim razinama i učinkovite integracije tehnologije u obrazovanju.

Da biste se spojili na webinar, učinite sljedeće:


Ne možete se spojiti? Učinite sljedeće:

  1. Kopirajte ovu adresu u web preglednik:
    https://www.livemeeting.com/cc/mspp/join
  2. Unesite sljedeće podatke:
    Meeting ID: Macedonia