21. prosinca 2011.

 

Pogledajte snimku susreta
Pixel, rezolucija, kompresija - snimka

 

Prilikom pristupanja ponekad su potrebni i ovi podaci:
Recording URL: https://www.livemeeting.com/cc/mspp/view
Recording ID: Pixel
Attendee key: Participant

 

Znate li odgovoriti na ova pitanja?
Što znači da je rezolucija fotografije 1600x1200 pixela? Koji je najbolji format za objavu fotografija na internetu? Zašto mi je fotografija na ekranu velika, a kada se isprinta ispadne jako mala? Saznajte u webinaru!

 

Voditelji webinara:

Ivan Čondor radi u Graditeljskoj školi Čakovec gdje predaje stručne predmete zanimanjima medijski tehničar i web dizajner. Voditelj je više izvannastavnih projekata s učenicima te sudjeluje u radu Centara izvrsnosti u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji u području Multimedije. U slobodno vrijeme obožava fotografirati, snimati, obrađivati foto i video sadržaje, planinariti, voziti bicikl, a našlo bi se tu još mnogo toga da se ima više vremena.

Darko Rakić je učitelj informatike u Osnovnoj školi u Popovači. Intenzivno se bavi multimedijom, posebno snimanjem i montažom kratkih filmova i izradom multimedijalnih cd-a. Završio je Medijsku školu za dokumentarni film, kameru i snimanje i tv-reportažu, te je vodio niz radionica amaterskog filma, Photoshopa i radionica snimanja i video montaže. Također se intenzivno bavi e-learningom i radi na nekoliko e-learning portala na temu filma i multimedije.