SLJEDEĆI WEBINAR:

2.7.2010., 14:00-14:45h (CET)
“Pirates and Social Networking”

prezenter: David Rogers (Velika Britanija)

 

Webinar će govoriti o tome kako se društveni mediji mogu sigurno koristiti s ciljem pružanja bogatijeg obrazovnog iskustva za mlade ljude. Tijekom ovog projekta proučavali smo piratstvo 21. stoljeća u Adenskom zaljevu. Aktivnosti korištene tijekom projekta omogućile su učenicima da istražuju i ispituju svoje vlastite stereotipe piratstva prije nego što su o tome educirali druge putem Facebook-a i Twittera. Ovaj će webinar pokazati na koji se način korištenjem društvenih mreža u školskom okruženju mogu razvijati nove metode učenja 21. stoljeća.
Projekt Pirates and Social Networking britanski je pobjednik Microsoftovog Foruma inovativnih učitelja te je bio jedan od predstavnika Velike Britanije na ovogodišnjeg Innovative Education Forum-a održanom u Berlinu.
 
David Rogers je voditelj nastavnog plana i programa za geografiju u Priory School Specialist Sports College-u smještenom na južnoj obali Engleske. David je ovlašteni geograf i član Kraljevskog geografskog društva te osnivač društva geografa “Geography Collective” (www.geographycollective.co.uk). U akademskoj godini 2009/10 društvo 21st Century Learning Alliance (www.21stcenturylearningalliance.org) dodijelilo mu je priznanje za njegov rad s mladima, primio je nagradu  Kraljevskog geografskog društva za inovativno podučavanje geografije te je britanski pobjednik  Microsoftovog natječaja za inovativno poučavanje (Microsoft Innovative Teaching Award).
 
Da biste se spojili na webinar, učinite sljedeće:
  1. Otvorite https://www.livemeeting.com/cc/mspp/join?id=United+Kingdom&role=attend u Internet Explorer-u
  2. Kliknite na “Install Live Meeting Client” te nakon instalacije, kliknite na “Join meeting”
  3. Unesite svoje ime, e-mail adresu i tvrtku/ustanovu.
Ne možete se spojiti? Učinite sljedeće:
  1. Kopirajte ovu adresu u web preglednik: https://www.livemeeting.com/cc/mspp/joinž
  2. Unesite sljedeće podatke: Meeting ID: United Kingdom