23. svibnja 2012.

 

Pogledajte snimku webinara

HDR fotografija - snimka

 

Prilikom pristupanja ponekad su potrebni i ovi podaci:
Recording URL: https://www.livemeeting.com/cc/mspp/view
Recording ID: HDR fotografija
Attendee key: Participant

 

Znate li da HDR fotografija ne znači da je fotografija u HD rezoluciji? Zašto HDR fotografija izgleda gotovo nestvarno, intenzivnih je boja i definitivno izgleda potpuno drugačije od većine "običnih" fotografija? Što je zapravo i na koji način nastaje HDR fotografija?  Odgovore na ova i brojna druga pitanja saznajte u ovom webinaru!

 

Voditelji webinara:

Ivan Čondor radi u Graditeljskoj školi Čakovec gdje predaje stručne predmete zanimanjima medijski tehničar i web dizajner. Voditelj je više izvannastavnih projekata s učenicima te sudjeluje u radu Centara izvrsnosti u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji u području Multimedije. U slobodno vrijeme obožava fotografirati, snimati, obrađivati foto i video sadržaje, planinariti, voziti bicikl, a našlo bi se tu još mnogo toga da se ima više vremena.

Darko Rakić je učitelj informatike u Osnovnoj školi u Popovači. Intenzivno se bavi multimedijom, posebno snimanjem i montažom kratkih filmova i izradom multimedijalnih cd-a. Završio je Medijsku školu za dokumentarni film, kameru i snimanje i tv-reportažu, te je vodio niz radionica amaterskog filma, Photoshopa i radionica snimanja i video montaže. Također se intenzivno bavi e-learningom i radi na nekoliko e-learning portala na temu filma i multimedije.